Logo

Arme riddere med blommekompot

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Arme riddere med blommekompot

 

Du kan trylle halvtørt brød til den fineste dessert med denne gode gammeldags opskrift.

2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 25 min. Koge/stegetid: 10 min.

 

#

1 æg

½ dl mælk

2 store skiver lyst brød

15 g smør

2 tsk stødt kanel

2 tsk perlesukker

citronmelisse

 

Blommekompot:

250 g friske blommer

50 g sukker

1 dl vand

1 stykke hel kanel

*

 

Skyl blommerne, udsten dem, og skær dem i både.

Kog dem med sukker, vand og kanel stang i ca. 5 min.

Tag gryden af varmen, og lad kompotten trække i 20-30 min.

Pisk æg og mælk godt sammen, og dyp brødskiverne i cremen, til de har opsuget det hele.

Drys brødet med stødt kanel, og steg dem gyldne på begge sider på en pande med smør.

Drys med perlesukker, og server med lun blommekompot og lidt citronmelisse.

 

Arme riddere med blommekompot



Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin



 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.641 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her