Logo

Ærtemos med stegt flæsk anno 1766

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ærtemos med stegt flæsk anno 1766 

Nem, lækker, hurtig og sund ærtemos med stegte flæsketern - populær siden 1766 og stadig lige velsmagende. Du skulle prøve...

Til 2 personer. Sværhedsgrad: Let.

 

# Ingredienser

500 gram flækkede gule ærter

1 liter vand

350 gram stribet flæsk

100 gram smør

salt efter behov

 

* Tilberedning

De gule ærter sættes over i koldt vand og bringes i kog under låg i cirka 45 minutter.

Flæsket skæres i tern og steges på en pande.

De kogte ærter moses gennem et dørslag eller blendes (da vi nu engang er i det 21. århundrede).

Smørret vendes i grøden, som smages til med salt.

Ærterne anrettes på et dybt fad og drysses med de stegte flæsketern.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.036 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her