Der er masser af
fyld i denne æggekage, der kan tilberedes med hele æg eller i en fedtfattig
udgave med hele æg og æggehvider.
Arbejdstid: 20 min.
Stegetid: 20 min. Ikke Fryseegnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.
#
1 løg (finthakket)
½ spsk olie
2 peberfrugter (i
tern)
250 g kogte
kartofler (i tern)
3 æg
3 æggehvider (1 dl
eller 2 æg)
½ dl letmælk
salt og peber
Tilbehør:
fintklippet purløg og 100 g groft rugbrød
*
Steg løg bløde på en
slip let-pande med olie og tilsæt tern af peberfrugter og kartofler.
Steg under omrøring
5 min.
Pisk æg, æggehvider
og mælk godt sammen og krydr med salt og peber.
Hæld det på panden
og lad æggekagen bage ved middelvarme til den er gennembagt ca. 10 min. Server
med purløgsdrys og groft rugbrød.
TIPS: Erstat evt den
ene peberfrugt med 100 g kogt skinke uden fedtkant, skåret i tern.
Se mange flere gode opskrifter på æggekage