En både sund og nem måde at få kylling på. Her kan
aftensmaden klares på ingen tid, selv om det hele næsten er lavet fra bunden.
4 personer. Arbejdstid: 15 min. Samlet tid: 45 min.
#
4 sandwichboller
2 kyllingebryster fra dagen før
1 dl pesto fra dagen før
1 bk rucola salat (alternativt kan bruges baby salatmix),
vasket og tørret
1 pk mozzarella
Bagte tomater:
400 g små tomater på stilk
2 tsk salt
1 tsk sukker
½ dl olie
*
Tænd ovnen på 160 °C.
Vask tomaterne, men lad dem sidde på stilken.
Kom tomaterne i et fad belagt med bagepapir.
Kom olie, salt og sukker over.
Bag ca. 30 min til de begynder at sprække.
Varm bollerne på en rist eller i ovnen.
Flæk dem, og smør begge sider med pesto.
Fordel salat, kylling og bagte tomater og evt. skiver af
mozzarella på brødet.
Læg sammen og spis med det samme.
Tips: Skal det gå ekstra hurtigt kan du købe semidried
tomater i stedet for at bage dem selv.