Sæt smag på hverdagskoteletterne med appelsin og honning.
Server med friske grønne bønner sauteret i smør med rødløg og hvidløg.
Arbejdstid: 20 min. Koge/stegetid: 10min. Ikke fryse-egnet. 2
personer. Er du alene så halver portionen.
#
2 nakkekoteletter
250 g grønne bønner
25 g smør
1 spsk honning
1 økologisk appelsin
1 fed hvidløg (finthakket)
1 rødløg (finthakket)
salt og peber
Tilbehør: nye kartofler
*
Nip bønnerne og blancher dem i kogende letsaltet vand.
Drys nakkekoteletterne med salt og peber og brun dem på en
varm pande med halvdelen af smørret.
Tilsæt honning, fintrevet appelsinskal og appelsinsaft og
lad koteletterne simre til de er gennemvarme ca. 3 min. på hver side.
Sautér hvidløg og rødløg bløde i en gryde med smør.
Vend bønnerne i og lad det simre til det hele er varmt.
Smag til med salt og peber.
Anret koteletterne med bønnerne og giv nye kartofler til.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin