Logo

Honningstegt nakkekotelet med bønner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Honningstegt nakkekotelet med bønner

 

Sæt smag på hverdagskoteletterne med appelsin og honning. Server med friske grønne bønner sauteret i smør med rødløg og hvidløg.

Arbejdstid: 20 min. Koge/stegetid: 10min. Ikke fryse-egnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

2 nakkekoteletter

250 g grønne bønner

25 g smør

1 spsk honning

1 økologisk appelsin

1 fed hvidløg (finthakket)

1 rødløg (finthakket)

salt og peber

Tilbehør: nye kartofler

*

 

Nip bønnerne og blancher dem i kogende letsaltet vand.

Drys nakkekoteletterne med salt og peber og brun dem på en varm pande med halvdelen af smørret.

Tilsæt honning, fintrevet appelsinskal og appelsinsaft og lad koteletterne simre til de er gennemvarme ca. 3 min. på hver side.

Sautér hvidløg og rødløg bløde i en gryde med smør.

Vend bønnerne i og lad det simre til det hele er varmt.

Smag til med salt og peber.

Anret koteletterne med bønnerne og giv nye kartofler til.

 

Honningstegt nakkekotelet med bønner


Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.824 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her