Der kan bruges alle
former for små pastastykker i Zuppa di verdure con perline. Smagen er den samme
uanset facon.
Arbejdstid: 45 min.
Kogetid: 40 min. Fryseegnet. 4 personer
#
1 løg
2 fed hvidløg
4 stilke bladselleri
1 squash (ca. 350 g)
2 gulerødder
150 g baconterninger
2 spsk olie
1½ liter suppe /
grønsagsbouillon
1 dåse hakkede
tomater
salt og peber
2 dl små
pastastykker
Tilbehør:
parmesanost eller pecorino
*
1. Pil løg og
hvidløg og hak dem fint.
Rens
bladselleristilkene og snit dem fint.
Vask squashen og
skær den i små terninger.
Skræl gulerødderne
og skær dem i små terninger.
2. Svits
baconterninger i en stor gryde med olie.
Tilsæt løg og
hvidløg og lad dem svitse med kort, uden at de tager farve.
Tilsæt bladselleri,
squash og gulerødder og hæld suppen og de hakkede tomater ved.
Krydr med salt og
peber og lad suppen simre under låg i 30 min.
3. Rør pastaen i
suppen og kog endnu 5-6 min.
Server suppen
rygende varm med revet parmesan eller pecorino.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin