Bagt makrel er jo virkelig lækkert i sig selv, men det
bliver kun endnu bedre af at få selskab af sådan en gang frisk blomkål som ris
med tomatsauce. Det er virkelig lækker og nem hverdagsmad.
4 personer. Arbejdstid:
0-15 min. Samlet tid: 30 min.
Ingredienser:
4 makrel i filet
½ broccoli i små buketter
1 portion NemFisk Tomatsauce
salt og peber
1 blomkålshoved
½ økologisk citron (saft og skal)
1 spsk olie
flûtes eller brød
*
Fisk:
Makrelfileter lægges i et fad og drysses med salt og peber.
Broccolibuketterne fordeles hen over fisken, hvorefter
NemFisk-saucen hældes over.
Bages i ovnen ved 220 °C i 20 minutter
Blomkålsris:
Riv blomkålen på rivejernet.
Varm olien på panden og rist blomkålsrisene deri med saft og
skal fra ½ citron, i et par minutter.
Smag til med salt og peber
Serveres med lækre varme flûtes eller godt brød.