Den klassiske
kokkesalat har været en fast salat i lang tid, med god grund. Dette er ingen
let salat: denne opskrift er pakket med tre slags kød, to oste og endnu mere.
Det er en perfekt frokost, hvis du har brug for noget, der mætter, så du kan
klare resten af eftermiddagen, og den er lige så god som en middagssalat.
4 portion(er).
Forberedelsestid: 20 min. Samlet tid: 30 min
# Ingredienser
6 kopper hakket
romaine
4 hårdkogte æg,
halveret
120 g skinke, i tern
120 g kogt kylling
eller kalkunbryst i tern
120 g roastbeef, i tern
120 g cheddar, i tern
120 g emmentaler ost, i tern
1 kop cherrytomater,
halveret
1 sylteagurk, skåret i
skiver
salt og friskkværnet
sort peber
1 kop croutoner
Foretrukken dressing eller en vinaigrette
* Tilberedning
Læg salat i en stor
serveringsskål eller et fad.
Arranger de resterende
ingredienser ovenpå og
krydr tomater, agurker
og æg med salt og peber.
Server med ønsket
dressing.
Har du lavet dette?
Fortæl os, hvad du synes i kommentarfeltet nedenfor!
✅ Få gode smagsoplevelser med madABC.dk. Vi hjælper dig med at få succes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo
-----------