Den skønne salat som mange af os har spist på ferie i
Grækenland....fuld af minder om sol, varme og en taverna ved det glitrende hav
med et godt glas ....
4 personer. Arbejdstid: 0-15 min.
#
1 agurk
3 tomater
1 grøn peberfrugt
1 rødløg
1 håndfuld sorte oliven efter smag
100 g feta
4 spsk olie
2 spsk balsamico eddike
2 tsk tørret oregano
salt og peber
*
Vask tomat og peberfrugt.
Skræl agurken, del den på langs og skrab kernerne ud med en
ske.
Skær agurken i skiver på ca. ½ cm i tykkelsen
Skær tomaten i både og fjern kernerne
Fjern kernerne fra peberfrugten og skær den i tynde strimler
Pil rødløget og skær det i smalle både på ca. ½ cm i
tykkelsen
Bræk fetaen i mindre stykker
Bland grøntsager, feta og oliven sammen i en skål
Ryst olie, eddike, salt og peber godt sammen og fordel
dressingen over salaten
Drys med tørret oregano