Logo

Vietnam Suppe med wonton - Hoanh thanh suppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Vietnam Suppe med wonton - Hoanh thanh suppe
Suppe:
500 g flæskeben, svinekøds kødben
1,5 tsk salt
1 tsk det tredje krydderi
3 spsk grofthakket frisk koriander eller forårsløgstilke

Kog kødbenene i vand i 1 time, skum af med en ske indimellem.
Tag benene op og tilsæt salt og det tredje krydderi.
Koriander tilsættes lige før servering.

Wonton:
1 pakke wonton dej

Fars:
500 g hakket svinekød
1 tsk salt
1 tsk peber
1 tsk det tredje krydderi
1 tsk sesamolie
 
Rør farsen sammen og læg 1 tsk fars på et stykke wonton-dej.
Pak wonton-dejen om farsen til en lille "pengepose".
Læg wonton'erne i kogende vand og kog i 5-7 min.
Wonton'erne varmes i suppen før servering.
Pynt med frisk koriander eller forårsløgstilke.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 3.807 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her