Logo

Ungarsk gullasch suppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

natmad - skrup á suppe:
1 kg marvpibebov af okse 
1  løg 
2  grønne peberfrugter 
3 spsk svinefedt 
2 fed hvidløg 
2 tsk sød paprika 
1 ds flåede tomater 
1 tsk kommen 
2 l. vand eller bouillon 
salt 
4-5  kartofler 
2  gulerødder 
 
Skær kødet fra benene og skær det i mundrette stykker.
Pil løget og skær det i ringe.
Befri peberfrugterne for frøstol og kerner og skær dem i tykke strimler.
Smelt fedtet i gryden og svits først løgringene og derefter peberfrugt
strimlerne heri. Tag det op.
Pil og knus hvidløgsfeddene og kom dem i gryden.
Svits kødstykkerne i fedtstof hvidløgsblandingen og kom paprikaen i, men pas på den ikke bruner, så mister paprikaen sin aroma og giver en ram smag.
Kom de flåede tomater i gryden til kødet sammen med kommen.
Tilsæt kødbenene og lad det hele snurre nogle minutter.
Kom løg og peberfrugt blandingen i og tilsæt bouillon eller vand.
Lad suppen koge op og smag til med salt.
Dæmp varmen, læg låg på gryden og lad suppen snurre ved svag varme et
par timer.
Skræl imens kartofler og gulerødder og skær dem i små terninger.
Kom dem i suppen de sidste 15-20 minutter.
Fjern kødbenene og smag evt. suppen til med mere salt.
Server den rygende varm med landbrød til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.462 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her