Logo

Trilleboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g revet franskbrød
100 g smeltet og afsvalet margarine
2 æg
1 strøgen tsk salt
1 strøgen spk. sukker.
    
Alt æltes sammen.
Bliver det for tørt til at trille i boller tilsættes en anelse vand.
Et par boller prøvekoges i lidt let saltvand.
Det skal de kunne klare i små 15 minutter.
Dejen hviler et par timer under klæde - trilles i små kugler, der lægges
fladt på bakke.
Kan fryses ned i denne tilstand og gemmes i poser i fryseren.
Kommes, evt. frosne, lidt efter lidt i den kogende suppe, når denne i
øvrigt er færdig.
Vær tålmodig mens bollerne popper op og derefter småkoger nogle
minutter før serveringen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.131 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her