Logo

Tomatsuppe med pasta, porrer og basilikum

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

To personer

150 g pastaskruer
1 bøtte færdig økologisk tomatsuppe
2 stk rensede porrer
frisk oregano
75 g Riblaire gedeost
frisk basilikum
olivenolie
salt og peber

Kog pasta efter anvisning i en gryde med kogende letsaltet vand. Varm lidt olie i en gryde og sauter snittede porrer i 2 minutter. Tilsæt suppen og lad det simre 5 minutter. Smag suppen til med salt og peber. Tilsæt snittet basilikum, oregano og gedeost i mindre stykker. Server suppen rygende varm med et godt og fyldigt italiensk brød.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.973 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her