en halv kylling
to liter vand
to spiseskefulde smør
en halv teskefuld tomatpure
to spiseskefulde hvedemel
en halv teskefuld paprika
150 gram tyrkiske nudler
to spiseskefulde salt
Del kyllingen på langs og rens den.
Kog den halve kylling i vandet i 40 minutter.
Hvis du vælger at koge hele kyllingen på en gang, skal du beregne
kogetiden til mindst en time.
En kylling er kogt mør, når den 'går fra hinanden', når du tager den op
af gryden.
Når kyllingen er kogt mør, tages den op af gryden, og skindes trækkes
af.
Gem bouillonen til senere.
Når kyllingen er afkølet, pilles kødet fra skroget og skæres i tynde
strimler.
Suppen:
Smelt smørret i en gryde, tilsæt hvedemel, paprika, tomatpuré og bouillon og
lad det koge i ti minutter.
Tilsæt kyllingekød, nudler og salt, og lad suppen småkoge i 20 minutter.
Server suppen med brød til.