Logo

Tarator suppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g yoghurt 
60 g valnødde kerner 
3 fed hvidløg   
Salt
300 g agurk 
30 g vegetabilsk olie 
Dild
 
Varm yoghurten op, tilsæt hvidløg, valnød og salt, der er blandet sammen. Tilsæt tilsidst det fint hakkede agurk og dild.
Suppen kan fortyndes med vand efter smag.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.709 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Effektiv reklame - klik her