Logo

Sydtysk suppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g grofthakket oksekød
2 tsk olie
1 l. vand
2 bouillonterninger
¼-½ hvidkål
1 løg
½ grøn peberfrugt
1 fed hvidløg
1 tsk sennepspulver
1 stor kartoffel
250 g majs
salt, peber
Persille
 
Snit hvidkålen og peberfrugten fint, hak løget.
Brun kødet i olien i en gryde.
Tilsæt vand, bouillonterninger, kål, løg, peberfrugt, presset hvidløg og
sennep.
Lad suppen koge roligt under låg i ca. 45 minutter.
Skræl kartoflen og skær den i terninger.
Kom kartoffelterningerne i suppen og lad suppen koge til kartoflerne er
møre. Smag til med salt og peber.
Kom majsen i suppen og varm det igennem.
Suppen serveres med et drys persille.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.606 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her