Logo

Sunshine soup med yams og ingefærdumplings

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(4 personer)
 
Suppe:
½ kg græskarkød i tern
2 tomater
½ l. hønsefond
Fløde
2 tsk paprika
Smør
 
Dumplings:
125 g hvedemel
½ tsk bagepulver
½ tsk hakket, frisk ingefær
2 spsk yampspure
Reven muskatnød
Salt
½ l. mælk
1 æg
 
Suppe: Flå tomaterne og fjern kernerne.
Skær tomatkødet i tern.
Sauter græskartern og tomatkød i smør, tilsæt hønsefond og paprika og lad koge i 10 minutter, til græskarkødet er mørt, men ikke udkogt.
Kør på blenderen til en lind pure, tilsæt lidt fløde og varm igennem.
 
Dumplings: Vend hvedemel, bagepulver og krydderier sammen.
Pisk mælk, æg og yamspure sammen og vend det i den tørre melblanding til en rimelig tyk dej.
Form små ovale boller, dumplings, og pocher dem i suppen i 5 minutter.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.676 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her