(4 personer)
Suppe:
½ kg græskarkød i tern
2 tomater
½ l. hønsefond
Fløde
2 tsk paprika
Smør
Dumplings:
125 g hvedemel
½ tsk bagepulver
½ tsk hakket, frisk ingefær
2 spsk yampspure
Reven muskatnød
Salt
½ l. mælk
1 æg
Suppe: Flå tomaterne og fjern kernerne.
Skær tomatkødet i tern.
Sauter græskartern og tomatkød i smør, tilsæt hønsefond og paprika og lad koge i 10 minutter, til græskarkødet er mørt, men ikke udkogt.
Kør på blenderen til en lind pure, tilsæt lidt fløde og varm igennem.
Dumplings: Vend hvedemel, bagepulver og krydderier sammen.
Pisk mælk, æg og yamspure sammen og vend det i den tørre melblanding til en rimelig tyk dej.
Form små ovale boller, dumplings, og pocher dem i suppen i 5 minutter.