1 æg
salt,
peber
2 dl mælk
½ dl hvedemel
½ dl kartoffelmel
1 lille løg i både
500 g filet af fx torsk eller sej
(andre slags fisk kan bruges eller man kan blande flere slags)
Hvis man har en blender eller foodprocessor, starter man med at blende
alle ingredienser undtagen fisken.
Fisken skæres i strimler og tilsættes lidt ad gangen, mens maskinen
kører.
Farsen blendes, indtil den har den konsistens, man ønsker.
Hvis farsen skal laves på en kødhakker, hakker man løg og fisk 1-2 gange i kødhakkeren.
De øvrige ingredienser røres i.
Farsen har godt af at hvile ½-1 time i køleskab.
Farsen formes til små boller med en bollesprøjte eller med en teske.
Koges i letsaltet vand til de føles faste, 4-5 minutter.
Tips: Fiskeboller pasaser til fiskesuppe og nogle grønsagssupper, fx.
tomatsuppe eller karrysuppe.