Logo

Rodfrugtsuppe 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg blandede rodfrugter (fx. porre, knoldselleri, persillerod, pastinak,
kartofler, gulerødder)
2 spsk olie eller margarine
1 ¼ l. lys bouillon
3 spsk hakket persille
2 spsk hakket purløg
salt, peber
 
Snit alle grønsagerne meget fint, gulerødder og porrer i skiver, og de øvrige ingredienser i små terninger.
Svits dem kort i fedtstoffet uden at de tager farve.
Hæld bouillonen ved og kog under låg i ca. 20 min. eller gerne lidt kortere,
hvis man ønsker lidt sprøde grønsager.
Bland krydderurterne i og smag suppen til med salt og peber.
Serveres som forret. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.251 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her