Logo

Rabarberconsommé

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Er en dessert suppe der serveres kold og gerne med en skefuld flødeis eller sorbet.

Serveret kold med en skefuld fløde/orangeis.

 

200 g jordbær
200 g rabarber skrællede og skåret i stykker
15 cl billig Sauterne vin
½ vaniljestang
20 g citronsaft
50 g vand
60 g sukker
 
Kog blandingen sammen og lad den stå og simre ved ca. 80°C i ca. en time. Si væsken fra i en si, og stil den koldt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 4.800 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
16302-05-2010 22:41:58 madABC
Denne dejlige consommé er en dessert-suppe.
16402-05-2010 20:42:53 johnnie bendtsen
Bruger man rarbaberconsommé til andet end dessert?

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her