Logo

Osteboller til suppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

50 g smør
50 g gær
1 ½ dl vand
150 g cheddar
2 æg
300 g hvedemel

Smelt smørret. Rør gæren ud i lunkent vand. Riv osten groft. Pisk æggene sammen. Gem lidt til pensling. Bland det hele sammen. Sæt bollerne på en bageplade med 2 skeer. Lad bollerne hæve til dobbelt størrelse på ca. en time. Pensl med æg og bag i ovnen i 20 minutter ved 225ºC.

Serveres til suppe.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.657 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her