150-200 g bacontern (passer med en pakke)
400 g skært oksekød i tern
4 tsk flydende margarine
2-3 bouillonterninger
1-2 løg
2 fed hvidløg
1 spsk friskhakket timian eller 1 tsk tørret
250 g champignoner (evt. 2 glas champignon)
1 stilk blegselleri (kan udelades)
Pasta efter behov
*
Brun bacon i en gryde med halvdelen af margarinen og tilsæt kødet.
Brun det i et par min. og krydr med salt og peber.
Tilsæt de smuldrede bouillonterninger, grofthakkede løg, presset hvidløg, timian og 6-8 dl vand.
Lad retten simre under låg i ca. 40 min.
Rens champignonerne og brun dem i resten af margarinen. (bruges glas-champignon, skal de bare hældes i suppen).
Tilsæt fintstrimlet selleri og rør det i gryden (Kan undlades, da det ikke er alle der bryder sig om det).
Lad retten simre yderligere 15-20 min.
Pastaen koges og vendes i gryden.
Tips: Kan fryses ned, eller gemmes til næste dag. Dog skal man ikke komme alt pastaen i, da det bliver noget slatten og udkogt dagen derpå.