Logo

Oksekødssuppe - i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Trykkoger: 50-60 min. - alm. gryde: 2-3 timer.

# Ingredienser

2 kg oksebov, tværreb eller bryst
3 l vand
1 ½ spsk salt
3 gulerødder
2 porrer
½ selleri
1 persillerod
Suppevisk af: 3 selleritoppe, 1 bdt persille, 1-2 porretoppe.
Ved serveringen: Evt. kød og melboller.

* Tilberedning

Kom kødet i trykgryden med vand og salt.
Trykkog ca. 50 minutter afhængig af tykkelse, kvalitet og modningsgrad.
Rens grønsagerne imens. Skær selleri i kvarte, men lad dem ellers være hele.
Afkøl hurtigt trykgryden. 
Tilsæt grønsager og suppevisk.
Bring gryden på tryk igen og hold det 8 minutter.
Tag trykket af gryden - hurtigt eller langsomt.
Si suppen, skum den evt. for fedt.
Skær gulerødder, selleri og persillerod i terninger og porrerne i skiver og kom dem på suppen.
Kom evt. også kød- og melboller på suppen.
Server kødet som selvstændig ret efter suppen med peberrodssauce, sur/sød sauce eller kaperssauce, lavet på noget af suppen.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (10 stemmer)
Siden er blevet set 3.853 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her