Logo

Minestrone – Italiensk grønsagssuppe i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 spsk olie eller margarine
sæsonens grønsager fx selleri hvidkål blomkål grønne bønner og lignende
1 løg
2 gulerødder
1 porre
1 fed hvidløg
2-3 tomater
50 g bacon
50 g småtskåren spagetti
2 l. vand eller suppe
1/8 l. hvidvin
revet ost


Olien og baconen, der er skåret i strimler, varmes i gryden.
De grovhakkede grønsager, flåede tomater (uden kerner) og det pressede hvidløgsfed svitses med.
Det hele krydres med salt peber og spædes op med suppe, vand og hvidvin og koges op.
Tilsæt spagetti og luk gryden.
Kog i 8-10 minutter.
Afkøl gryden hurtigt og åben den.
Suppen smages til.
En minestrone skal være ret tyk, den bliver ofte også serveret som et selvstændigt måltid.
Server revet ost til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.996 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her