5 store løg
3-4 fed hvidløg
4 spsk olie
6 grønne eller røde jalapeños (chilipeber)
2 dåser hakkede tomater
9 dl kyllingebouillon (2 bouillonterninger)
9 dl kødbouillon (2 bouillonterninger)
7 dl tomatjuice
1 spsk spidskommen
2 spsk Worchestershiresauce
2 tsk cayennepeber
2 hele kyllinger delt op i mindre stykker
Hak løg og hvidløg og steg i olien til løgen er klare.
Tilsæt: Chilipeber, hakkede tomater, kyllingkraft, kødkraft, tomatjuice,
spidskommen, Worchestershiresauce, cayennepeber og de hele kyllinger
delt op i mindre stykker.
Alt koges i 2-5 timer, jo længere jo bedre !!
Tips: Kan du lide stærk mad, så kan du undlade at tage frøene ud af
jalapeño'erne men bare skære dem i skiver, så blir suppen "meget"
stærk og god. Suppen kan med fordel laves dagen før den skal serveres,
da den blir bedre og bedre for hver dag!
Server med revet ost, tortilla chips og rigelig med cremefraiche, som
anrettes på små skåle til hver enkelt person.