100 g østershatte
100 g portobellosvampe
100 g rå kantareller
1 fed hvidløg
2 spsk frisk salvie
1 tsk havsalt
1 knivspids hvid peber
3 dl piskefløde 38%
1 terning oksebouillon (giver 5 dl bouillion)
1 tsk citronsaft
2 plader butterdej
100 g fjordrejer
Pensling: 1 stk æg
Svampe, hvidløg og salvie sauteres i en gryde. Tilsæt salt og peber.
Hæld fløde ovenpå samt bouillon.
Kog op og hæld citronsaft i.
Rul butterdejen ud og skær en cirkel lidt større end en suppeskål.
Læg fjordrejer i en ovnfast suppeskål.
Hæld suppen over.
Pensl skålens sider med æg og læg butterdejslåget over.
Bag suppen i ovnen i 13 min. på 180°C.
Skær evt dej fra, som kan bruges som tilbehør, og servér suppen.