Logo

Mamma Marias suppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Mamma Marias suppe

300 g hamburgerryg uden ben

3 løg

6 stilke blegselleri

smør eller margarine

½ dl langkornede ris

3 bouillonterninger

2 ds flåede tomater

¼ tsk tørret salvie

1 lille pakke dybfrosne ærter

salt og peber

Tilbehør: hvidt brød, reven ost

*

Skær hamburgerryggen i skiver og derpå i tynde strimler.

Hak løgene groft og snit blegsellerien på tværs.

Svits det hele i smør eller margarine i suppegryden.

Tilsæt risen og rør lidt.

Spæd med 1,5 l kogende vand, tilsat bouillonterninger.

Purér tomaterne direkte ned i gryden med deres væde og tilsæt salvie.

Læg låg over og lad suppen koge sagte i 20-25 minutter.

Tilsæt ærterne 5 minutter før suppen er færdig.

Smag til med salt og peber og server suppen med hvidt brød og reven ost.  

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.184 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her