Logo

Linsesuppe 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 hakket løg
20 g smør
125 g røde linser
6 dl grønsagsbouillon (eller evt. 3 ½ dl vand og 2 ½ dl tomatsaft)
1 fed hvidløg
½ tsk groft salt
¼-½ tsk stødt spidskommen
citronsaft
hakket persille eller koriander

Linserne skylles og afdryppes godt.
Det hakkede løg klares i smørret. Linser, hvidløg og spidskommen tilsættes.
Bouillonen tilsættes og det koger uden låg i ca. 25 min.
Smages til med citronsaft og salt.
Serveres med hakket persille eller korianderblade.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.658 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her