Logo

Kold rabarbersuppe i glas

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kold rabarbersuppe i glas

½ kg rabarber i tern
1 lille stykke frisk ingefær (på størrelse med en sukkerknald)
7 dl vand
1-1,5 dl sukker

Jævning:
2 spsk kartoffelmel
½ dl vand

Pynt:
1 citron i tynde skiver
Isterninger

 

Kog rabarber, ingefær og vand i 5 minutter.

Si rabarber og ingefær, og giv suppen et opkog.

Rør kartoffelmelet ud i lidt vand, og jævn suppen. Lad det køle af.

Smag til med sukker. Stil det koldt.

Tilsæt citronskiver og isterninger inden servering.

Server eventuelt et lille stykke kage til suppen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.046 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her