Logo

Kikærtesuppe med spinat og citron

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Server suppen med godt brød, oliven og ost, fx. Pecorino eller Manchego.
 
100 g kikærter
2 løg
2 l vand
400 g spinat
1 potte mynte
1 spsk extra jomfruolivenolie
Saft 2 citroner
Reven muskatnød
Salt, hvid peber
 
Udblød kikærterne natten over.
Skift vandet og kog ærterne møre i ca. 40 minutter.
Hak løget og sauter det i olien.
Tilsæt vand, kikærter, citronsaft og krydr suppen.
Lad simre et kvarters tid.
Tilsæt hakket spinat og mynte og bring i kog igen.
Smag suppen til og server straks.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.376 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Effektiv reklame - klik her