Logo

Kartoffelsuppe i stegeso

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg melede kartofler
2-3 porrer
1 laurbærblad
1 suppevisk
1 ½ l. bouillon
50 g røget spæk
1 stort løg
purløg
       
Skræl kartoflerne og skær dem og porrerne ud i småstykker.
Kom grønsagerne i den gennemfugtede stegeso og hæld bouillonen på.
Læg suppevisk i gryden og kog suppen ved 220ºC i 45 minutter eller så
længe, at kartoflerne nemt kan pureres.
Koger de helt ud er det ikke nødvendigt at purere dem, så kan de piskes
ud med en gaffel eller et piskeris.
Skær det røgede spæk i småterninger og rist det på en tør pande.
Tag dem op med en hulske og svits derefter de grofthakkede løg.
Når suppen serveres, gives flæsketerninger og løg til.
Fintklippet purløg eller hakket persille drysses på suppen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.207 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her