Logo

Fjerkræsuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

5 store løg
3-4 fed hvidløg
4 spsk olie
6 grønne eller røde jalapeños (chilipeber)
2 dåser hakkede tomater
9 dl kyllingebouillon (2 terninger)
9 dl kødbouillon (2 terninger)
7 dl tomatjuice
1 spsk spidskommen
2 spsk Worcestershiresauce
2 tsk cayennepeper
2 hele kyllinger skåret i mindre stykker og uden ben

Hak løg og hvidløg og steg i olien til løgene er gyldne og møre. Tilsæt: Chilipepper, hakkede tomater, kyllingkraft, kødkraft, tomatjuice, spidskommen, Worechiestershiresauce, cayennepeber og kyllingerne i mindre stykker. Alt koges i 2-5 timer, jo længere jo bedre !!

PS! Ønsker du stærk mad, så lad være at tage frøene ud jalapeño'ene men bare skær dem i skiver, så bliver suppen "meget" stærk og god. Suppen kan med fordel laves dagen før den skal serveres, da den blir bedre og bedre for hver dag!

Server med revet ost, tortilla chips og rigelig med cremefraiche som anrettes på små skåle til hver enkelt person.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.939 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her