Logo

Karrysuppe med krebs

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g krebsehaler, drænede
3 spsk olivenolie
2 fed hvidløg
1 stk rød chili
3 tsk indisk karry
1 ds kokosmælk
1 l. vand
4 spsk thai fiskesauce

Hak krebsene groft, hak hvidløg og chili fint.
Varm olien i en gryde og svits hvidløg, chili og karry.
Tilsæt kokosmælk og vand og bring suppen i kog.
Tilsæt krebsene og smag suppen til med fiskesauce.
Tag suppen af varmen.
Serveres straks, for krebs bliver hurtigt kedelige.
Pynt evt. med friske koriander og server med brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.223 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her