Logo

Karryrestesuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Denne velsmagende og velnærende suppe kan umuligt sprænge nogen former for budgetter – selvom der både kan laves en flerdags hverdagsudgave og en herlig søndagsmiddag på den.

3 spiseæbler (tag de ældste fra frugtfadet) i små tern
2 store groftrevne løg
ca 35 g smør
½ - ¾ spsk karry
3 – 4 spsk hvedemel
2 l grønsags-eller hønsebouillon
1 dl fløde

Svits æbler, løg og karry i smørret og rør til sidst melet i. Kom bouillonen i lidt ad gangen, rød godt rundt undervejs og sørg for at suppen koger op hver gang der er kommet ny væske i.
Kog til allersidst suppen godt igennem i 12 minutter. Kom derefter fløden i.
Lidt tips til ”forædling”
Har du lidt fiske-eller kyllingerester – så skær dem i tern og kom dem i til sidst.
Eller måske lidt rejer.
Du kan også pynte suppen med lidt persille eller purløg.
Alt efter suppens indhold kan du servere lidt hvidt eller groft brød til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.959 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her