Logo

Kærnemælkssuppe 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

¾ – 1 dl hvedemel
¾ – 1 dl sukker
1 ¼ liter kærnemælk
1 tsk reven citronskal
1 – 2 æg
eventuelt 1 dl rosiner
 
Hvedemel og sukker blandes godt i en tykbundet gryde og udrøres med
kærnemælken.
Citronskallen tilsættes og suppen bringes i kog under kraftig piskning, så
den ikke skiller.
Efter et kort opkog tilsættes rosinerne og suppen smages til med sukker.
Æg piskes med lidt sukker i en skål, og vendes herefter i suppen.
 
Tips: I stedet for æg kan man servere flødeskum (af ca. 1 dl piskefløde)
til suppen. Rosinerne kan ombyttes med snittede mandler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,9 (7 stemmer)
Siden er blevet set 3.718 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her