Logo

Italiensk muslingesuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 kg friske blåmuslinger
5 dl hvidvin
et par peberkorn
1 lille løg
3-4 fed hvidløg
en god dusk persille
2 ds ØKO flåede tomater
250 g friske små tomater
2 ½ dl piskefløde
 
Muslingerne renses og ses efter.
De dampes 3-4 minutter i hvidvinen tilsat perberkorn, løg og hvidløg i grove stykker samt de grove stilke fra persillen.
Muslingerne tages op og ses efter - dem der ikke har åbnet sig kasseres.
De pæneste tages fra og befries for den ene skal - resten tages ud af begge skaller.
Suppen sies og kommes tilbage i gryden sammen med piskefløden.
Dåsetomaterne dryppes af i en sigte og tilsættes.
Simrer i 5 minutter og smages til med salt, peber og evt et par dråber sirup (eller lidt sukker) hvorefter muslinger, halverede tomater og hakket persille tilsættes.
Serveres i dybe tallerkner med godt brød til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 3.265 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her