Logo

Hummersuppe med rejer og urter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 pk. hummersuppe
150 g store rejer
75 g snittet spinat
½ snittet porre
½ snittet grøn peber
hakket frisk basilikum, timian, estragon og purløg
2 grønne asparges
saften af ½ citron
1 spsk fløde 13%
4 spsk kvark 1%
cognac

Pynt:
dild og agurkestrimler

Suppen tøes op, fløden piskes i, og det koges igennem og smages til med salt og peber. Rejer, fintsnittes spinat, porre, grøn peber, krydderurter, asparges og citronsaft tilsættes og smages til med cognac, hvorefter suppen afkøles. Den serveres kold med en spiseskefuld kvark og pyntes med dild og agurkestrimler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 4.051 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her