Logo

Hornfiskesuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

800 g rensede hornfisk
suppegrønt (feks. persille, porretop)
1 l kalvebouillon (kogt på kalveben + suppevisk)
salt, peber
fiskeboller
 
Der koges en grundsuppe på kalveben.
Hornfisken gøres i stand.
De bedste af stykkerne snørres sammen to og to med suppegrønt imellem.
Resten af fisken, deriblandt halestykkerne, laves til boller, der skal på suppen. (Færdige fiskeboller fra dåse kan bruges i dag.)
Hornfiskesuppen bør spises én eller to gange i sæsonen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.928 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her