Logo

Høvdingegryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

20 g margarine
400 g gullaschkød
½ tsk salt
1 knsp. peber
1 dåse flåede tomater
1 dl vand
250 g frosne miniløg
200 g cocktailpølser
1 dl fløde

Brun margarinen i en mellemstor gryde.
Kom kødet i og brun det ved stærk varme.
Tilsæt salt, peber, tomater med væde og vand.
Læg låg på og lad det koge i ½ time.
Tilsæt miniløg og cocktailpølser og kog videre ca 15 minutter, til kødet er mørt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (9 stemmer)
Siden er blevet set 4.621 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her