Logo

Gylden Chilisuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

12 cl. olie
2 hele kyllingebryst (uden skind & ben)
7 cl. vand
30 g løgpulver
2 tsk hvidløgspulver
420 g tomatsauce
17 cl. øl
12 cl. kyllingesuppe
2 spsk chilipulver
2 tsk malet kommen
1 tsk oregano
1 tsk soyasauce
1 tsk engelsk sauce
¾ tsk salt
½ tsk paprika
½ tsk malet rød peber
2 knsp. malet gurkemeje
1 knsp. salvie
1 knsp. tørret timian
1 knsp. tørret sennep
6 skiver jalapeno peber til garnering

Varm olien i en stor pande over mellemhøj varme.
Læg kyllingen på panden i ét lag.
Steges i 10 min. eller indtil kyllingen er gyldenbrun, og ikke længere er rød i midten. Vend én gang.
Imens blødgøres løgpulveret og hvidløgspulveret ved at blande vand, løg og hvidløg i en lille skål - lad det stå i 10 min.
Når kylligen er brunet, fjernes den fra panden og afdryppes på papirshåndklæder.
Når den er afkølet, skæres kyllingen i små tern.
Gem 2 spsk af olien fra panden, smid resten ud. Varm den gemte olie på panden over mellemhøj varme.
Tilsæt det blødgjorte løg- og hvidløgspulver og steg uder omrøring i 5 min. eller indtil løg og hvidløg er gyldent.
Tilsæt kylling i tern og resterende ingredienser undtage jalapeno peber.
Rør det godt sammen og bring chilien i kog.
Skru varmen ned, og lad det simre i 20 min., indtil chilien bliver lidt tykkere.
Rør i det en gang imellem.
Garnér med jalapeno peberet og server.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.187 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Effektiv reklame - klik her