Logo

Gullaschsuppe 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 kg oksebov
1 skive røget bacon
2 løg
4 gulerødder
6 kartofler
50 g smør
2 l. vand
1 ds flåede tomater
1 spsk paprika
1 tsk kommen
2 fed hvidløg
2 grønne peberfrugter
2 dl cremefraiche

Skær kødet fra benet og skær det i mundrette stykker. Skær baconet i tern. Pil og hak løget. Skræl gulerødder og kartofler og skær dem i små stykker.
Smelt fedtstoffet og rist bacontern heri. Brun så kødet. Lad grønagerne
brune med. Hæld vand og tomaterne med væde i. Kom bovbenet ved og
kom paprika, kommen, hvidløg og salt i.
Læg låg på og lad suppen koge svagt i 40 minutter, til kødet er mørt.
Rens peberfrugterne og skær dem i ringe. Kom dem i suppen de sidste
15 minutter af kogetiden.
Fjern benet og server suppen rygende varmt med en skefuld cremefraiche i hver portion.
Giv groft brød til fx brydebrød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.112 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her