Logo

Grynsuppe med vin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

175 g grove mannagryn
1 ½ l. vand
1 tsk koldt smør
1 flaske let hvidvin eller æblevin
saften af ½ citron
kanel
sukker efter smag
75 g godt afvaskede korender
2-3 æggeblommer
 
Grynene koges møre i vandet og smørret, derpå tilsættes vinen, sukkeret, korender, kanel og citronskal og saft.
Det hele koger 15-20 minutter, hvorefter kanel og citronskal tages op og suppen hældes under piskning over de udrørte æggeblommer i terrinen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.604 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Mobiltelefoner i folkeskolen, skal det forbydes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her