Logo

Grillet svinekam med tør marinade og porre

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(4 personer)

600 gram svinekam uden svær,
8 porrer
koldpresset jomfruolivenolie

Marinaden:
Kardemomme,
Nelliker,
Røget paprika,
Hele sorte peber,
Koriander frø,
Hele fennikel frø,
Kanelstang,
Salt og sukker

Alle krydderierne blandes og kvases i en morter, hvorefter hele svinekammen smørres ind i marinaden.
Jo længere tid svinekammen får lov til trække, jo bedre - men mindst et par timer før den smides på grillen.
Porrene grilles kort, hvorefter husets bedste koldpressede olivenolie hældes over og så krydres de med groft salt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.801 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her