Logo

Grønærtesuppe Sørens

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

et par gulerødder

et stykke pastinak

et stykke persillerod

4 store kartofler

2 laurbærblade

250 g frosne ærter

salt og peber

 

Alle grønsagerne, undtagen ærterne, snittes fint og koges sammen med laurbær, salt og peber.

Grønsagerne skal være dækket halvanden gang med vand, og kogetiden er ca. en halv time.

Blend nu lidt af grønsagerne i noget af vandet og ⅔ af de optøede ærter.

Den blendede suppe kommes tilbage i gryden, og resten af ærterne kommes i.

Suppen varmes godt igennem, men må ikke koge.

Lige inden servering kan man komme godt med icebergsalat i strimler ned i suppen. Det smager pragtfuldt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.135 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her