Logo

Græskarsuppe med ingefær og tomat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 græskar - gerne hokkaido (god smag, flot farve, passer i størrelsen)
2 løg
3 cm frisk ingefærrod
1 kartoffel
2 modne tomater
4 fed hvidløg
1 ½ liter grønsagsbouillon/vand
Olivenolie
Salt, peber
Evt. tilbehør: Græskarkerner, salt
 
Skræl det, der skal skrælles, og skær alt i store klodser.
Sauter i en anelse olivenolie, hæld bouillon/vand på og lad simre i ca. 25 minutter, til alt er mørt.
Blend suppen.
Tilbehør: Er det for nemt, så rist lidt græskarkerner med salt på en tør pande til at drysse på ved servering og bag noget brød, fx Lette flûtes.
Sådan noget med oliven eller safran eller soltørrede tomater i ville være et lækkert brødtilbehør.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.232 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her