Logo

Gazpacho à la Kerteminde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(4 personer)
 
1 agurk
15 tomater
1 skalotteløg
1 fed hvidløg
1 kvist basilikum
Tabasco
Salt, peber
1 skvæt tør Fino Sherry
Pynt: cremefraiche
Basilikumblade
 
Bag evt. en del af tomaterne i ovnen ved 100°C i 3 timer for at fremhæve sødmen.
Skær alle ingredienser i små stykker og kør dem på blenderen.
Si pureen og smag til med salt. peber, sherry og Tabasco.
 
Anretning: Server gazpachoen i isafkølede skåle. Ske creme fralche på og pynt med et basilikumblad på toppen.
 
Fra Cazorla i øst til Sanlucar i vest
Gazpacho a la Kerteminde er bedst.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.139 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her