Logo

Gazpacho

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Gazpacho


Gazpacho suppe tager ingen tid at lave - denne kolde suppe er spansk, læskende og meget lækker

Til 4 personer Tilberedningstid: 20 min. Køletid: 1 time

 

#

4-6 modne tomater

2 løg

½ salatagurk

1 peberfrugt

2 fed hvidløg

2 spsk olie

1 citron

1 liter kold bouillon, fx hønsebouillon

salt og peber fra kværn

*

1. Dyp tomaterne i kogende vand og flå dem.

Skær dem i små stykker.

2. Pil løgene og hak dem fint.

Skær agurken i små terninger.

Rens peberfrugten og hak den fint.

3. Kom alle ingredienser i en skål og kom pressede hvidløgsfed over.

Tilsæt olie, citronsaft og bouillon. Rør kraftigt.

Smag suppen til; den skal være let syrlig.

Sæt suppen koldt i 1 time.

Server med ristede brødterninger.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 546 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her