Logo

Fransk pottesuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4-5 nye gulerødder
200 g sukkerærter eller bønner
1 blomkålshoved
8-10 små friske sommerløg
4 dl vand
1 tsk salt
7 dl bouillon
salt
peber
klippet persille

Helst skal suppen koges på friske grønsager, med de frosne er også velegnede. Alle grønsagerne renses og skæres i mindre stykker, bønnerne eller ærterne (sukkerærter nydes med bælgen, men skal evt. ribbes) klippes i mindre stykker.

Vandet bringes i kog med salt og heri koger grønsagerne i ca. 10 minutter til de er næsten møre. Så tilsættes bouillon og suppen koger op og smages til med krydderierne.

Serveres overdrys set med klippet persille og gerne brød med skinke

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.051 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her