5 store løg
3-4 fed hvidløg
4 spsk olie
6 grønne eller røde jalapeños (chilipeber)
2 dåser hakkede tomater
9 dl kyllingebouillon (2 terninger)
9 dl kødbouillon (2 terninger)
7 dl tomatjuice
1 spsk spidskommen
2 spsk Worcestershiresauce
2 tsk cayennepeper
2 hele kyllinger skåret i mindre stykker og uden ben
Hak løg og hvidløg og steg i olien til løgene er gyldne og møre. Tilsæt: Chilipepper, hakkede tomater, kyllingkraft, kødkraft, tomatjuice, spidskommen, Worechiestershiresauce, cayennepeber og kyllingerne i mindre stykker. Alt koges i 2-5 timer, jo længere jo bedre !!
PS! Ønsker du stærk mad, så lad være at tage frøene ud jalapeño'ene men bare skær dem i skiver, så bliver suppen "meget" stærk og god. Suppen kan med fordel laves dagen før den skal serveres, da den blir bedre og bedre for hver dag!
Server med revet ost, tortilla chips og rigelig med cremefraiche som anrettes på små skåle til hver enkelt person.