Logo

Chilly chirpi brunch-soup

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 personer

1 hel frisk ananas eller 3 dl ananasjuice.
2 rosa grapefrugter
Ca. 3 håndfulde grønne druer
Tabasco
Rørsukker
Friske mynteblade

Begynd med at skrælle den friske ananas og skær den herefter i store stykker. Pres ananasstykkerne i en saftpresser. Halvér herefter begge rosa grapefrugter og pres saften ud af de 3 halve frugter. Gem den sidste halve grapefrugt. Kom nu ananassaft (eller juice) og grapesaft i en skål sammen med små filetter af den sidste ½ rosagrapefrugt og halve, udstenede grønne druer. Smag til med rørsukker og Tabasco efter behov. Afkøl suppen.
Server suppen iskold og pynt evt. med et par friske mynteblade.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.792 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Mobiltelefoner i folkeskolen, skal det forbydes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her